Body Solution warmtecabines

In de Body Solution warmtecabine werk je op een gezonde en verantwoorde manier aan je figuur. Doelgerichte oefeningen en persoonlijke begeleiding vormen de basis van deze methode. De doorzichtige cabine wordt verwarmd door vier infraroodlampen. De elastieken in de cabine zorgen voor weerstand en maken de oefeningen extra intensief.

Er zijn verschillende trainingsprogramma’s gericht op het trainen van buik-, bil-, been- en armspieren.

Door het effect van de infrarood lampen dringt de warmte tot circa 4 cm onder de huid door. De bloedsomloop verbetert, het energieverbruik en de vetverbranding nemen toe. Door de aangename warmte is het ook voor mensen met bijvoorbeeld gewrichtsklachten een ideale trainingsmethode.
Onze deskundige afslank-consulentes zorgen voor persoonlijke begeleiding en advies. Om de resultaten van de training bij te houden, vindt er steeds na 10 lessen een meting plaats.

Body Solution is exclusief voor dames!

Vanaf € 8,50 per les!

Effecten

Inbegrepen

Ervaringen

Marion
In oktober 2016 heb ik kennis gemaakt met het programma Body Solution. Ik maak twee keer per week gebruik van de training in de warmte cabine en het programma wordt naar behoefte ondersteund met een weekmenu. Bij de training is altijd persoonlijke begeleiding aanwezig.

Ik had nooit gedacht dat ik het zou kunnen; trainen en me aan een voedingsprogramma houden, waarbij je jezelf fitter gaat voelen en ook gewicht verliest. Ik ben in 6 maanden 14,7 kg afgevallen en 94 cm in omvang kwijtgeraakt. Ik ben super trots dat dit ik dit bereikt heb en zit veel beter in mijn vel. De begeleiding van de dames is super, het is gezellig en ik heb er een sportmaatje bij gekregen. Ik kan het alle dames die serieus werk willen maken van gewichtsafname en zich fitter willen voelen aanraden om een kijkje te komen nemen! Het werkt echt.
Esther
Al zo’n 10 jaar sport ik met veel plezier bij Gymnasium. Destijds ben ik begonnen met Body Solution; een prima manier om fit en in vorm te blijven. Alle spieren komen bij Body Solution aan bod en ik voel mij na een training fit en energiek. De begeleiding bij Body Solution is prettig, persoonlijk en deskundig. Zo kun je een algemeen trainingsprogramma volgen, maar kan er ook een persoonlijk trainingsschema opgesteld worden, afgestemd op jouw wensen. Ook heb je op deze manier de nodige afwisseling in de oefeningen. Ik vind de sfeer bij Gymnasium ongedwongen en heel plezierig. Ik zou zeggen: kom eens langs en ervaar het zelf!
Karin
Mijn naam is Karin, ik woon samen met mijn partner, onze zoon van 4 en onze trouwe viervoeter, een golden retriever van bijna 9 jaar oud. Op verzoek van mijn fysiotherapeut ben ik in 2002 begonnen met sporten bij Gymnasium. Aan een zwaar skiongeluk in 1998 heb ik twee slechte knieën overgehouden, waardoor ik alleen nog kon fitnessen en het bleek de beste keuze om hier te gaan sporten. Na een tijdje werden de knieën nog slechter en meer fitnessen was geen optie. In 2006 ben ik gaan sporten in de warmtecabine. Mijn doelen waren afvallen, mijn knieën soepeler krijgen, maar ook in beweging blijven. Sinds 2005 ben ik diabetespatiënte en dat maakte het afvallen niet eenvoudig. Na de bevalling van mijn zoon in 2010 hield ik 11 kilo vocht vast. Ik ben toen zelf begonnen met in de ochtend yoghurt te eten, ‘s middags rijstwafels en crackers en ‘s avonds een normale portie warm eten. Daarnaast dronk ik veel water. Het lukte me om 25 kilo af te vallen. Ik zat goed in mijn vel, ook al had ik nog wat overgewicht. Het lukt me niet om verder af te vallen. Samen met mijn diëtiste heb ik een eetschema gemaakt met minder koolhydraten om de suikerwaarde (die niet goed was) weer stabiel te krijgen. Ik eet dagelijks 3 maaltijden en 2 tussendoortjes. Elke dag houd ik mijn eetschema bij, zodat ik precies zie wat ik eet en drink en ik merk dat dit een goed stimulans is om het goed te doen. Ik heb hele onzekere tijden doorgemaakt, omdat ik zag welke mooie resultaten anderen behaalden en dat lukte mij maar niet. Door er veel over te praten – ook bij de Body Solution – en te schrijven, kon ik het beetje bij beetje relativeren en accepteren. Sinds maart van dit jaar sport ik twee keer per week in de cabine en een keer per week op de crosstrainer met de Better Belly. De combinatie van sporten, het eetschema en mijn eigen wilskracht heeft ervoor gezorgd dat mijn suikers stabiel zijn geworden, dat mijn knieën soepeler zijn geworden, dat ik ben afgevallen en dat ik weer de persoon ben die ik was voordat ik diabetespatiënte werd. Ik train al bijna 8 jaar in de cabine met heel veel plezier, soms heb ik geen zin of willen mijn knieën niet, maar toch raap ik dan al mijn moed bij elkaar en heb ik na afloop toch een goed gevoel. Dus ik zou zeggen: ga ervoor, het helpt zo goed, het is lekker warm, je spieren worden soepeler en je hebt minder last van spierpijn. En echt, je valt echt af! Kom sporten in de cabine bij de leukste sportschool van Nederland met een heel leuk, gezellig, sportief en lief team!!! Dames van de Body Solution: van mij zijn jullie zeker nog lang niet af!!
Judith
Puur uit nieuwsgierigheid heb ik me aangemeld voor een proefles. Ik sportte al regelmatig en wilde dit ook eens uitproberen. Die eerste les was behoorlijk pittig, ondanks dat het er makkelijk uitzag. Deze uitdaging wilde ik wel aangaan, dus heb ik me aangemeld. Om te beginnen voor drie maanden. Nu, 1 jaar later, ben ik er nog steeds. Deze manier van bewegen is zo fijn! Mijn spieren zijn sterker en soepeler dan ooit en mijn huid is echt strakker geworden. En waar het eigenlijk allemaal om begonnen is: ik ben ook die paar kilo’s kwijt. Mede dankzij het Body Support programma dat heel makkelijk te volgen is. In het begin biedt dit echt houvast en zorgt voor goede resultaten. Inmiddels is deze manier van eten helemaal ingesleten en lukt het me heel goed om mijn gewicht op peil te houden.
Carmen
Altijd maar last van mijn gewrichten en spieren. Ik had het gevoel dat ik steeds minder goed kon bewegen en berustte daar eigenlijk al in. Dagelijkse pijnstillers hielden mij op de been. Totdat mijn huisarts mij wees op de methode ‘bewegen in infrarood warmtecabine’. Andere patiënten hadden hier positieve ervaringen mee. Via internet kwam ik op de site van Gymnasium terecht en ik maakte meteen een afspraak. Ik werd hartelijk ontvangen en er werd echt naar me geluisterd. Vervolgens maakte Gemma, een van de medewerkers, een persoonlijk programma voor me. Aangepast op mijn situatie en klachten. In het begin had ik soms het gevoel dat ik het niet zou redden en twijfelde soms of ik door zou gaan. Maar ik heb doorgezet en daar ben ik zo blij om! Mijn klachten zijn sterk verminderd en ik heb nog maar af en toe een pijnstiller nodig. Geweldig!
Julie
Afvallen, dat wilde ik…en dat is gelukt! Bijna 10 kilo! Ik ben trots en blij. Ik heb er hard voor gewerkt en dankzij de steun van de afslankcoaches heb ik mijn doel bereikt. Het sporten blijf ik doen. Vanaf nu 1 keer per week een onderhoudsprogramma. Zodat ik op gewicht blijf, maar ook omdat het fijn is, zeker in combinatie met de sauna. Dat is een echte traktatie na het sporten.