Bedrijfsfitness

Intenz

Wij werken samen met Intenz Gezondheidsplan. Het Nationaal Gezondheidsplan, het landelijk dekkende netwerk van fitnesscentra, brengt iedere dag duizenden medewerkers in beweging. Dankzij de fitness-regeling is bovendien 84% van de medewerkers goedkoper uit! Zo wordt bewegen nog toegankelijker.
Dit niet alleen met fitness, maar ook met beweeg- en vitaliteitsprogramma’s op élk niveau.

Kijk voor meer informatie op Intenz Gezondheidsplan


Bedrijfs Fitness Nederland

Sinds kort is Gymnasium aangesloten bij het Bedrijfsfitness Nederland. Leuk voor jullie, zul je misschien zeggen, maar het kan ook leuk zijn voor jou als klant. Het betekent namelijk, dat je via je werkgever tot wel 50% korting op je abonnement kunt krijgen! Voorwaarde is wel, dat je werkgever aangesloten is bij dezelfde organisatie.

Op de site Bedrijfsfitness Nederland vind je alle benodigde informatie.

Via Bedrijfsfitness Nederland kun je zelfs je eigen werkgever opgeven. Er wordt dan contact opgenomen met je werkgever om deze te informeren over de verschillende mogelijkheden.

Ben je zelf werkgever, dan kun je je natuurlijk ook aanmelden en daarmee wellicht je werknemers een leuke secundaire arbeidsvoorwaarde bieden.


Company Care

Company Care Network is hét netwerk voor gezonde en fitte werknemers. Ontdek het unieke landelijk dekkend netwerk van sport- en bewegingscentra met de beste fitnessprogramma’s. Deze centra bevinden zich dus altijd in de nabijheid van uw werknemers. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid voor werknemers om te sporten in de directe nabijheid van hun werkplek of juist dichtbij hun woonplaats. Werknemers zijn verzekerd van:

  • Vakkundige begeleiding door gekwalificeerd personeel
  • Een veilige en hygiënische sportomgeving
  • Verantwoorde en effectieve trainingsprogramma’s
  • Adviezen van specialisten
  • Kwalitatief hoogwaardige, maar ook gelijkwaardige centra

Meer informatie op Company Care Network.


BenVitaal

Wil je gaan fitnessen via je werkgever, dan kan dat heel gemakkelijk via de bedrijfsfitnessregeling van benVitaal. Via deze regeling sport je met een korting die kan oplopen tot 52% van het abonnementsgeld. Dit is dus heel erg de moeite waard.

benVitaal heeft een heel groot netwerk van sportaanbieders waar je terecht kunt. Mocht echter jouw fitnesscentrum er nog niet bij zitten, laat dit ons weten. Dan nemen wij contact op met jou en het fitnesscentrum.