Better Belly

De methode is eenvoudig

Je gaat 3 keer per week 45 minuten trainen voor minimaal 4 weken waarbij je de keuze hebt uit een loopband, fiets, crosstrainer of stepper. Tijdens de training krijg je een tailleband om met infrarode golven welke opwarmt tot 55 á 60 graden; hierdoor zal de infrarood warmte tot diep onder de huid doordringen.

Aangezien de buikzone veel minder in beweging is dan de armen en benen is de doorbloeding in dit gebied ook beduidend minder. De Better Belly tailleband zorgt middels infrarood warmte dat de doorbloeding juist in dit gebied sterk verbetert waardoor de vetverbranding tot wel 100% wordt verhoogd.
De combinatie van bewegen en externe warmte zorgt ervoor dat de thermogenese (lichaamswarmte) toeneemt. Het lichaam zal extra hard moeten werken om deze warmte kwijt te raken. Toename van thermogenese verhoogt het metabolisme (stofwisseling) waardoor de vetverbranding toe neemt.

Wat mag je verwachten

Je meldt je aan en dan?

Je hebt besloten deel te nemen aan Better Belly. Je kunt je hier opgeven. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak. Bij de eerste afspraak heb je een intakegesprek. Tijdens de intake komen de volgende zaken aan bod: meting van de buikomvang boven en onder de navel, meting vetpercentage en het invullen van een vragenlijst om je begeleider inzicht te geven in je huidige leefstijl.

Hierna start je Better Belly training van 4 weken onder deskundige begeleiding. Na deze 4 weken volgt de eindmeting waarna je een advies op maat ontvangt.

De vele positieve effecten op het lichaam met de Better Belly®:

Dit zijn de behaalde resultaten na 4 weken

Heren gemeten na 4 weken

Gemiddelde afname buikomvang – 35 mm
Beste resultaat man 1 – 65 mm
Beste resultaat man 2 – 60 mm

Dames gemeten na 4 weken

Gemiddelde afname buikomvang – 30 mm
Beste resultaat vrouw 1 – 70 mm
Beste resultaat vrouw 2 – 50 mm