0161-432170

CLUBJOY goepslessen

Met ingang van oktober 2017 starten wij met onze virtuele groepslessen! Hiervoor hebben wij de afgelopen maanden een nieuwe zaal gecreëerd. De lessen worden verzorgd door Club Joy.

Meer informatie volgt spoedig.

Kies je eigen workout met onze “on demand” player!


KIES ZELF UIT ÉÉN VAN DE VOLGENDE LESSEN

ClubJoy Cycle® VIRTUAL: fiets een bestaande tour, zoals Col du Galibier, Amstel Gold Race of Alpe d’Huez!

ClubJoy Cycle® VIRTUAL is een indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan de conditie.

ClubJoy Yoga® VIRTUAL is een body en mind workout waarmee je werkt aan lichaam en geest.

ClubJoy Step® VIRTUAL is een training waarbij je een in hoogte verstelbaar bankje (een step) gebruikt. Spierversteviging en conditie wisselen elkaar snel af.

ClubJoy Fiesta® VIRTUAL is een simpele en heel aanstekelijke dans workout met moves uit verscheidene Latin dansstijlen.

ClubJoy Fit® VIRTUAL is een effectieve workout om in korte tijd en op een verantwoorde manier je conditionele te verbeteren.

ClubJoy Power® VIRTUAL is een zeer effectieve kracht workout waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten en van losse gewichten.

ClubJoy Fit & Shape® VIRTUAL is de meest gevarieerde groepsles van ClubJoy met een breed scala aan oefeningen zowel voor conditie alsook voor spierversteviging.

ClubJoy Challenge® VIRTUAL is een effectieve Circuit Training, waarbij functioneel trainen en High Intensity Interval Training (H.I.I.T.) centraal staan.

ClubJoy Dance® VIRTUAL is een dans workout (hip hop, streetdance, latin) waarbij je enorm plezier hebt, terwijl je calorieën aan het verbranden bent.

ClubJoy Core® VIRTUAL is een effectieve workout om in korte tijd en op een verantwoorde manier je kernspieren (buik, billen en rug) te trainen.

ClubJoy Battle® VIRTUAL is een effectief trainingsprogramma geïnspireerd op bewegingen uit karate, boksen en andere vechtsporten uit het Verre Oosten.

ClubJoy Shape® VIRTUAL is een effectieve workout om in korte tijd en op een verantwoorde manier je BBB spieren (buik, billen en benen) te trainen.