Fitnessvoordeelpas

fitnessvoordeelpasMet de Fitnessvoordeelpas kan je goedkoper of zelfs GRATIS sporten! Door samenwerking met Nederland’s grootste webwinkels als Zalando, Wehkamp, BOL.com, ect, is het nu mogelijk je fitnessabonnement te laten sponsoren. Gebruikers van de pas ontvangen de HOOGSTE korting van Nederland bij meer dan 2300 webwinkels.

Hoe werkt het?

Zodra je een aankoop doet bij één van de 2300 webwinkels via de Fitnessvoordeelpas, ontvangt de Fitnessvoordeelpas commissie van de webshop waar de aankoop wordt gedaan. Deze commissie wordt 100% aan jou uitgekeerd en wordt na goedkeuring van je aankoop op jouw Fitnessvoordeelrekening te storten. Deze kan je o.a. besteden aan je fitnessabonnement. Hierdoor wordt het fitnessabonnement als het ware gesponsord. De commissie komt bovenop de eventuele korting die de webshop geeft op basis van coupons, kortingscodes, etc.

De Fitnessvoordeelpas laat je veel goedkoper of zelf GRATIS sporten.
Door de sponsoring bij meer dan 2300 webwinkels van het fitnessabonnement wordt sporten goedkoper of zelfs gratis en draagt deze bij aan een gezonde samenleving.

Wil je goedkoper of zelfs gratis fitnessen bij ons, meld je dan aan bij ons. Kijk hier voor meer informatie over de fitnessvoordeelpas.


Intenz Gezondheidsplan

logo_intenzgezondWij werken samen met Intenz Gezondheidsplan. Het Nationaal Gezondheidsplan, het landelijk dekkende netwerk van fitnesscentra, brengt iedere dag duizenden medewerkers in beweging. Dankzij de fitness-regeling is bovendien 84% van de medewerkers goedkoper uit! Zo wordt bewegen nog toegankelijker.
Dit niet alleen met fitness, maar ook met beweeg- en vitaliteitsprogramma’s op élk niveau.

Kijk voor meer informatie op Intenz Gezondheidsplan


Bedrijfsfitness Nederland

Nationaal_Bedrijfsfitness_PlanSinds kort is Gymnasium aangesloten bij het Bedrijfsfitness Nederland. Leuk voor jullie, zul je misschien zeggen, maar het kan ook leuk zijn voor jou als klant. Het betekent namelijk, dat je via je werkgever tot wel 50% korting op je abonnement kunt krijgen! Voorwaarde is wel, dat je werkgever aangesloten is bij dezelfde organisatie.

Op de site Bedrijfsfitness Nederland vind je alle benodigde informatie.

Via Bedrijfsfitness Nederland kun je zelfs je eigen werkgever opgeven. Er wordt dan contact opgenomen met je werkgever om deze te informeren over de verschillende mogelijkheden.

Ben je zelf werkgever, dan kun je je natuurlijk ook aanmelden en daarmee wellicht je werknemers een leuke secundaire arbeidsvoorwaarde bieden.


Fitpas

fitpasFitpas biedt complete vitaliteitprogramma’s voor professionele organisaties. De onderscheidende kracht van de Fitpas schuilt in de keuzevrijheid voor de medewerkers en het gemak voor de werkgever. Fitpas brengt voor ieder wat wils. Wij bieden 4 totaaloplossingen in licentievorm. Allen gericht op duurzame vitaliteit voor uw medewerkers.

Kijk voor meer informatie op Fitpas


Company Care Network

companycarenetworkCompany Care Network is hét netwerk voor gezonde en fitte werknemers. Ontdek het unieke landelijk dekkend netwerk van sport- en bewegingscentra met de beste fitnessprogramma’s. Deze centra bevinden zich dus altijd in de nabijheid van uw werknemers. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid voor werknemers om te sporten in de directe nabijheid van hun werkplek of juist dichtbij hun woonplaats. Werknemers zijn verzekerd van:

Meer informatie op Company Care Network.


Benvitaal

benvitaalWil je gaan fitnessen via je werkgever, dan kan dat heel gemakkelijk via de bedrijfsfitnessregeling van benVitaal. Via deze regeling sport je met een korting die kan oplopen tot 52% van het abonnementsgeld. Dit is dus heel erg de moeite waard.

benVitaal heeft een heel groot netwerk van sportaanbieders waar je terecht kunt. Mocht echter jouw fitnesscentrum er nog niet bij zitten, laat dit ons weten. Dan nemen wij contact op met jou en het fitnesscentrum.


 

Mediplus Vitaal

Korting van 10% voor onze leden op alle artikelen (behalve braces) bij Mediplus Vitaal Breda


ANBO

anbo_anbologoBent u lid van de ANBO? Dan krijgt u 10% korting op de abonnementsprijzen!


Sporttegoed

sporttegoedSporten waar en wanneer jij wilt! Zie Sporttegoed.nl