Kinderopvang

De kinderopvang is per 1 juli 2017 helaas komen te vervallen.

Kantelvibratie met Maxuvibe trilplaat

Vibratietraining met de MAXUVIBE zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest, een vitaler gevoel en een mooier uiterlijk.
Vet verbranden, cellulitis bestrijden, een ontspannen massage of een totale workout, de MAXUVIBE biedt het allemaal!
Op een eenvoudige manier kan iedereen snel, effectief, comfortabel en met minimale inspanning duidelijk merkbare resultaten behalen.

Bij kantelvibratie wordt een trilplaat gebruikt die licht kantelt. Hierdoor wordt het linker– en rechterbeen afwisselend omhoog geduwd, zodat er een bekkenkanteling als bij een loopbeweging ontstaat. Dat wordt door ons lichaam als natuurlijk ervaren. Doordat ook de rug iets kantelt worden meer spieren getraind en kunnen gewrichten beweeglijker gemaakt worden.

Bij vrijwel elk ander vibratieprincipe is er alleen een verticale bewegingsuitslag van maximaal 4 mm. Bij de MAXUVIBE is de bewegingsuitslag variabel tussen de 1 en 12,5 mm, wat uniek is onder de vibratieplaten. Door tevens te variëren in frequentie kunnen spieren op diverse manieren belast worden, zowel intensief als ontspannend.

De te verwachten effecten zijn:

Als je besluit te komen trainen, maken wij in overleg met jou een uitgebalanceerd trainingsprogramma. De trainingen duren slechts 20-30 minuten. Het programma wordt, al naar gelang de vorderingen, geleidelijk zwaarder.
Indien je nog niet overtuigd bent van hetgeen hierboven is beschreven, stellen we voor om geheel vrijblijvend en GRATIS een aantal oefeningen te komen proberen. Een telefoontje volstaat om hiervoor een afspraak te maken. We heten je graag welkom!

Zonnebank

We hebben de beschikking over een zonnebank. Prijs is 4,50 euro voor leden en 5,50 euro voor niet leden. Rittenkaart van 10x is ook mogelijk. Je betaalt dan voor 9 keer.

The Snuggle

Onze heerlijke massagestoel staat voor u klaar in de sauna!

Links

Trainen in groepsverband voor zwangeren: Puur Mens
Haptotherapie Breda Goke van Spall
Oplossing voor al uw computer/netwerk problemen ictBob.nl

Bodybuilding

Het beoefenen van body-building is bij ons niet mogelijk daar wij hiervoor niet de geschikte apparatuur tot onze beschikking hebben.