Bob
Eigenaar
In 1990 afgestudeerd fysiotherapeut. Opleiding Medisch Fitness afgerond. Sinds 1995 mede-eigenaar Gymnasium.Tevens eigenaar ictBOB.
Eigenaar
Jochem
Fitness begeleider
Mijn naam is Jochem Verschuren, in juli 2016 afgestudeerd als fysiotherapeut aan Avans Hogeschool te Breda. Tevens eigenaar van Fysiotherapie Verschuren, gevestigd in Sport- en Gezondheidscentrum Gymnasium Bavel. Sinds november 2014 werkzaam bij Gymnasium als fitness begeleider. Voor mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik het CIOS Goes/Breda afgerond waardoor ik inmiddels ruim ervaring heb in de fitness branche. Buiten mijn studie en werkzaamheden houd ik mij graag bezig met mijn hobby’s turnen en windsurfen.  Binnen de turnwereld ben ik trainer van een wedstrijd herengroep, uitkomend op nationale en internationale wedstrijden. Werken met mensen in de sport is mijn grootste passie, daarom streef ik ernaar om ieder individu de best mogelijke begeleiding te bieden.
Mireille
Afslank- en gewichtsconsulente
Sinds 2003 afslankconsulente bij Gymnasium Body Solution. Tevens eigenaar van MoveMi Gewichtsconsulent. Wat een luxe dat ik mijn passies, sport en voeding, heb mogen omzetten naar werk. Samen met jou aan de slag om je balans te vinden. Je valt af, voelt je fitter en ervaart minder stress. Langzaam groeien naar een gezonde leefstijl. Zonder streng dieet, maar met aandacht voor je persoonlijke doelen, wensen en mogelijkheden.
Mijn kennis en enthousiasme over voeding, beweging en ontspanning deel ik via blogs op deze website.
Heb je vragen over voeding en/of leefstijl? Ik sta je graag te woord.
Saskia
Afslankconsulente
Sinds 2003 afslankconsulente. Het begon met het geven van aerobic- en jazzballetlessen. Dat heb ik een hele tijd gedaan en zo ben ik ook bij Gymnasium terecht gekomen. Ik heb de Body Solution mee op mogen zetten en nu, 12 jaar later, werk ik nog steeds met veel plezier als afslankconsulente. Daarnaast heb ik een eigen massagepraktijk en geef ik Qigonglessen. Zelf werk ik graag aan een gezonde geest en een gezond lichaam en vind ik het fijn ook anderen daar bij te begeleiden.
Gemma
Afslankconsulente
Sinds 2003 afslankconsulente. Vanaf de start van Body Solution ben ik er bij betrokken en met heel veel passie en plezier.
Het ontmoeten van mensen en hen te mogen begeleiden in het afslankproces en een gezonder leven geeft mij enorm veel voldoening.
Silvia
Afslankconsulente
Hallo, ik ben Silvia Wunschmann, ben afslank consulente bij Gymnasium, waar ik alweer een aantal jaren werkzaam ben.
Voorheen heb ik bij een moderne dansgroep het DDT (semi prof) gedanst en heb lesgegeven in aerobics (body shape) en callanetics .
Mijn hobby: allerlei disciplines van yoga beoefenen. Verslavend!
Jules
Fitness begeleider
Mijn naam is Jules Haamers, ik studeer aan het Cios Goes/Breda. Na mijn opleiding wil ik graag naar het Avans in Breda om daar de opleiding fysiotherapie te volgen. Dit lijkt mij een mooie aansluiting op mijn huidige opleiding en zo kan ik ook mijn kennis over fitness vergroten. Ik vind het leuk om met fitness bezig te zijn en om andere er in te begeleiden en ze ook de lol van sporten te laten zien. Door mijn opleiding geef ik ook les aan probleem jeugd en begeleid leerlingen in sport en school werk waar ik ook graag mee bezig ben.