Vóór binnenkomst de Gezondheidscheck
Je hoeft niet te reserveren (fitness). Wel moeten we zeker weten dat je geen klachten hebt. Vul dus vooraf het formulier “Gezondheidscheck” in. Dit is verplicht vlak vóór ieder bezoek! Doe dit dus op de dag zelf dat je komt sporten!

Bij binnenkomst
Desinfecteer bij de ingang je handen met de alcohol die klaar staat.

Tijdens het trainen

Ventilatie
Wij hebben de ventilatie zodanig aangepast dat die de eisen van het Bouwbesluit overtreft; dit houdt in dat iedere ruimte minimaal 6x/uur volledig wordt ververst met verse lucht; ook deuren en ramen staan continu open. Tevens worden de bestaande luchtreinigers op volle kracht ingezet; deze halen alle kleine deeltjes d.m.v. de elektrostatische filters uit de lucht. Met betrekking tot de airco zijn we nog bezig om te kijken of we deze bij grote warmte toch aan kunnen zetten; airco circuleert namelijk lucht en dat is niet wenselijk. Voorlopig blijven ze dus uit totdat we het veilig genoeg vinden om ze te gaan gebruiken.

Veilig sporten
We zijn ervan overtuigd dat het veilig is om bij ons te sporten. Wij zorgen voor jouw veiligheid, zorg zelf voor de veiligheid van jezelf en anderen!